Un milion de euro pentru crearea unui birou unic digital pentru IMM-uri

Am obținut încă aproximativ un milion de euro pentru crearea unui birou unic digital pentru IMM-uri, sub forma unei platforme interactive, care să ofere antreprenorilor europeni și români informații, consultanță și sprijin pentru accesarea fondurilor europene și a oportunităților oferite de piața unică europeană.
Prin intermediul acestui instrument vor fi organizate cursuri pentru antreprenori, se va facilita accesul la informații privind instrumentele financiare și se vor asista IMM-urile privind accesul la piața din alte state europene.
Suma aprobată de Comisia Europeană pentru finanțarea proiectului pilot pe care l-am inițiat, va fi alocată serviciului suport și se adaugă unei sume similare primite anul trecut pentru dezvoltarea platformei. Doresc să mulțumesc pe această cale partenerilor sociali din România și în mod special Consiliul National al IMM-urilor din Romania și domnului Florin Jianu pentru dialogul permanent purtat pentru sprijinirea și identificarea de soluții IMM-urilor.

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale