Uniunea Europeană trebuie să evolueze pentru ca vocea cetățenilor să fie mai bine auzită

A trecut mai bine de un an de când am preluat mandatul de eurodeputat. M-am concentrat în acest interval pe atragerea fondurilor europene, creșterea standardelor de calitate și a finanțării pentru educație, dezvoltarea de mecanisme pentru sprijinirea celor afectați de pandemie și democratizarea accesului la informația cu caracter european.
Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul oferit! Fiecare apreciere, comentariu sau critică ne responsabilizează și ne stimulează în a încerca să facem mereu mai mult și mai bine.
Urmează conferința privind viitorul Europei, un moment important pentru a seta modul în care ne dorim să arate Uniunea Europeană pe viitor.
Uniunea Europeană nu este un proiect fix, este un format ce trebuie să evolueze pentru ca vocea cetățenilor să fie mai bine auzită. Din păcate, politic, Comisia Europeană a fost condusă în ultimii 17 ani de președinți de dreapta care au promovat o politică a austerității, ezitând să își asume o viziune ambițioasă privind dezvoltarea Europei. Putem schimba acest lucru!

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale