Principalele proiecte și realizări ale echipei pe care o coordonez în calitate de Ministru delegat pentru Afaceri Europene

Am prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, principalele proiecte și realizări ale echipei pe care o coordonez în calitate de Ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Eforturile noastre au avut ca direcție democratizarea și transparentizarea accesului la informaţiile cu caracter european, urmărind cu prioritate creșterea gradului de conștientizare în societatea românească cu privire la importanța afacerilor europene și a rolului României în Uniunea Europeană.

În acest sens, spiritul de consens care s-a degajat în jurul proiectului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene este un semnal pozitiv de susținere al mandatului pe care țara noastră îl va exercita în primul semestru al anului viitor.

Nu mai suntem un stat recent aderat, și mă bucur că reușim să demonstrăm, la unsprezece ani de la aderare, că avem capacitatea de a genera o contribuție consistentă în cadrul procesului de redefinire a proiectului comunitar.

Mulțumesc reprezentanților media pentru sprijinul în diseminarea informațiilor cu privire la activitatea echipei pe care o coordonez.

Pentru mai multe detalii aici

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale