Program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

Pentru a asigura un start pozitiv și puternic al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la 1 ianuarie 2019, dorim să beneficiem de experiența și să utilizăm exemplele pozitive ale partenerilor care au deținut anterior preşedinţia instituției.

În acest sens am demarat un program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

Îi mulțumesc pe această cale doamnei Petia Vassileva, directorul Direcției de Coordonare a Afacerilor Europene din cadrul Consiliului de Miniștri al Bulgariei, care a susținut astăzi, la Biblioteca Națională a României, seminarul „Lecții învățate ale Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene“.

Acest demers este o continuare firească a vizitelor experților estonieni de la începutul anului, care s-au dovedit a fi foarte utile în vederea asigurării condițiilor adecvate exercitării cu eficiență și profesionalism a mandatului nostru.

#RO2019EU

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale