Renunț la funcția de europarlamentar pentru a-mi servi țara în calitatea de Ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Un moment important.
O mare responsabilitate.

Am decis să renunț la funcția de europarlamentar pentru a-mi servi țara în calitatea de Ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Prioritatea mandatului meu este de a transforma președinția română a Consiliului din anul 2019 într-un moment prin care imaginea și profilul țării noastre la nivel european să fie îmbunătățite.

Avem nevoie de un consens național pe acest subiect în care toți actorii instituționali dar și mediul neguvernamental să fie implicați în așa fel încât să folosim întregul nostru potențial.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine pentru a-mi încredința o astfel de responsabilitate, colegilor mei din Parlamentul României pentru votul primit în comisiile parlamentare (16 voturi pentru și niciun vot împotrivă) și noii echipe guvernamentale pentru că m-a acceptat în rândurile sale.

Un gând special pentru sutele de mii de militanți ai Partidului Social Democrat care așteaptă de la noi să avem o guvernare performantă dar și pentru colegii mei din Pes Activists Romania pentru prietenia și sprijinul lor necondiționat.

Să trecem la treabă!

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale