Home»Apariții în Media»Victor Negrescu: Uniunea Europeană are alocate, pentru perioada 2014-2020, peste 80 de miliarde de euro pentru politicile de cooperare pentru dezvoltare.

Victor Negrescu: Uniunea Europeană are alocate, pentru perioada 2014-2020, peste 80 de miliarde de euro pentru politicile de cooperare pentru dezvoltare.

0
Shares
Pinterest Google+

Uniunea Europeană are alocate, pentru perioada 2014-2020, peste 80 de miliarde de euro pentru politicile de cooperare pentru dezvoltare, atât la nivelul bugetului Comisiei Europene, cât și la nivelul Fondului European pentru Dezvoltare. Au aceste fonduri efectul scontat în țările în curs de dezvoltare, mai ales în contextul amplitudinii fenomenului migrației? Care este impactul real al acestor politici de asistență pentru dezvoltare și în ce măsură statele membre respectă principiile europene în materie?

Acestea sunt o parte din întrebările care m-au condus să studiez domeniul și să redactez cartea „Politicile europene de cooperare pentru dezvoltare. Între relații publice internaționale și politici publice”.

Îi invit cu drag pe toți cei care vor să fie alături de mine pentru acest moment important în care voi lansa cartea, joi 9 martie, începând cu ora 17:00 la sediul SNSPA din bulevardul Expoziției, 30A.

Mai multe detalii despre lansare aici!

Previous post

Victor Negrescu: Trebuie să reacționăm de acum încolo pentru a preveni orice abuz deoarece acest lucru îi va afecta atât pe europeni cât și pe britanici.

Next post

Victor Negrescu: Accelerarea dezvoltării economice, singura soluție pentru a păstra tinerii în țară