Home»Apariții în Media»Victor Negrescu: Partidele de dreapta doar se laudă, PSD, singurul care a susținut mereu Transilvania

Victor Negrescu: Partidele de dreapta doar se laudă, PSD, singurul care a susținut mereu Transilvania

0
Shares
Pinterest Google+

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu atrage atenția că cifrele economice demontează ”propaganda partidelor de dreapta”, conform căreia doar ele se preocupă de Transilvania și Vestul țării atunci când se află la guvernare, arătând că această zonă a țării a primit mai mulți bani de la buget în perioada guvernării PSD decât în perioada guvernării Boc. În plus, europarlamentarul arată că, sub conducerea lui Liviu Dragnea, social-democrații acordă o importanță deosebită acestei zone.

”Ani de zile am fost intoxicați cu această propagandă a partidelor de dreapta că doar ele se preocupă de soarta ardelenilor. Din păcate, nu a avut nimeni curiozitatea să se uite efectiv pe cifre și să verifice. Astfel, și-ar fi dat seama că PSD este singurul care s-a preocupat mereu de Transilvania când a fost la guvernare, în timp ce partidele de dreapta doar se laudă, fără să facă nimic.

Detalii și argumente AICI.

Previous post

Deputatul European Victor Negrescu, împreună cu colegi ai Partidului Socialiștilor Europeni, arată că Stânga Românească este respectată în Europa.

Next post

Victor Negrescu: Măsuri economice, proiecte concrete, program politic!