Home»Apariții în Media»Victor Negrescu: doar social democrații europeni și Partidul Social Democrat se luptă în mod serios pentru o Europă egală pentru toți cetățenii europeni.

Victor Negrescu: doar social democrații europeni și Partidul Social Democrat se luptă în mod serios pentru o Europă egală pentru toți cetățenii europeni.

0
Shares
Pinterest Google+

La Roma s-a aprobat o declarație privind viitorul Europei care nu este, după părerea mea, reprezentativă pentru ce își doresc cetățenii.

Cuvinte abstracte, lipsa unei direcții concrete, dar și multe capcane semantice care încearcă doar să acopere faptul că se vorbește de Europa cu mai multe viteze. Singurul element pozitiv de notat este prezența conceptului de Europa socială, introdus la presiunea liderilor de stânga europeni.

De fapt, doar social democrații europeni și Partidul Social Democrat se luptă în mod serios pentru o Europă egală pentru toți cetățenii europeni. O dovadă este faptul că doar noi am fost reprezentați la Roma. În acest sens, PSD rămâne consecvent apelului la un dialog amplu privind viitorul României în Uniunea Europeană.

Vezi punctul de vedere complet aici!

Previous post

Victor Negrescu: Social democrații nu sunt de acord cu Europa mai multor viteze.

Next post

Victor Negrescu: Declarația de la Roma nu a fost o victorie!