Home»Campanii»Victor Negrescu: Competența românilor din sectorul digital a permis dezvoltarea industriei la nivelul de 6% din PIB.

Victor Negrescu: Competența românilor din sectorul digital a permis dezvoltarea industriei la nivelul de 6% din PIB.

0
Shares
Pinterest Google+

Am fost onorat să vorbesc la Gala Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii din România – ANIS despre competență, entuziasm, provocări și munca în echipă.
Competența românilor din sectorul digital a permis dezvoltarea industriei la nivelul de 6% din PIB, entuziasmul a generat o serie de proiecte românești care au devenit competitive la nivel internațional, provocarea este astăzi însă de a face față schimbărilor din această industrie la nivel național, european și mondial iar singura soluție pentru viitor este să începem să lucrăm mai mult în echipă.
Un exemplu de reușită la nivel european este proiectul pilot pe care l-am inițiat în domeniul digital și care a demarat recent cu un parteneriat între Comisia Europeană și o companie românească.
Am încredere că și pe plan național implementarea programului de guvernare în domeniul IT&C va genera rezultatele pozitive așteptate de industrie și de angajații din domeniu.

Previous post

Victor Negrescu: Generațiile pierdute și uitate astăzi vor costa pe termen mediu mai mult decât soluțiile pe care le putem identifica acum.

Next post

Victor Negrescu: În ultima lună au fost implementate o serie de măsuri importante pentru mediul de afaceri.