Home»Noutăți»Vă invit să (re)descoperiți, online, o parte din bogăția și oferta culturală europeană

Vă invit să (re)descoperiți, online, o parte din bogăția și oferta culturală europeană

0
Shares
Pinterest Google+
În urmă cu o săptămână am lansat împreună cu colegii din PES activists România platforma www.culturadeacasa.ro, prin care vă invit să profitați, de la distanță, de o parte din bogăția și oferta culturală a României dar și să puteți vizita virtual diverse monumente culturale din diferite părți ale Europei și nu numai.
Lansarea platformei a avut un real succes. Vă invit să o urmăriți. Colegii mei o actualizează constant cu noi informații și, mai nou, realizează interviuri cu diverși artiști și antreprenori, mai mici sau mai mari, în domeniul industriilor creative.
Vă reamintesc faptul că industriile culturale și creative înseamnă aproape 10% din PIB-ul României și că cele peste 400.000 de persoane angajate suferă de pe urma crizei generate de coronavirus. În acest sens, platforma este parte a apelului nostru pentru un răspuns pozitiv coerent din partea autorităților pentru sectoarele afectate.
Mulțumim tuturor instituțiilor și organizațiilor culturale care pun la dispoziție aceste resurse prețioase și vrem să ajutăm cât mai mulți oameni să le descopere și să se bucure de ele în aceste zile.
Previous post

Educația e amenințată în aceste zile nu doar de criza COVID-19, ci și de imensa problemă a inegalităților

Next post

Netarifarea datelor ar permite îmbunătățirea accesului la educație online