Home»Noutăți»Uniunea Europeană nu trebuie să lase pe nimeni în urmă!

Uniunea Europeană nu trebuie să lase pe nimeni în urmă!

0
Shares
Pinterest Google+

Uniunea Europeană nu trebuie să lase pe nimeni în urmă! Tinerii, persoanele care trăiesc la sate, în zonele izolate, în cartierele mărginașe ale marilor orașe sau în fostele orașe industriale sunt doar o parte din categoriile de prea mult timp ignorate de către decidenții politici europeni. Politica de austeritate și absența unei reale politici sociale la nivel european au condus la sentimentul că proiectul european a devenit, pe alocuri, elitist.

Uniunea Europeană trebuie să fie prezentă peste tot. De aceea am susținut mereu organizarea de întâlniri, discuții sau de campanii de informare în toate zonele țării. Alegerile pentru Parlamentul European reprezintă o bună ocazie pentru a dezbate despre ce fel de Uniune Europeană ne dorim pe viitor. Tineri sau mai puțin tineri, de la sat sau de la oraș, din Ciuruleasa (județul Alba) până la București, trebuie să ne implicăm pentru ca proiectul european să redevină al nostru iar drepturile și oportunitățile europene să fie accesibile tuturor cetățenilor europeni!

+++

EURACTIV România, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative, a organizat marți, 23 aprilie, îprima dezbatere de tip duplex în cadrul proiectului „eduVOTE in your village – schools as a bridge to debate about 2019 EU elections in rural communities”, cofinanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului de subvenții al Parlamentului European în domeniul comunicării. Evenimentul a avut loc, în paralel, la sediul SNSPA din Bld. Expoziției nr. 30A, și la Căminul Cultural al comunei Ciuruleasa, județul Alba.

Previous post

Este timpul să vorbim despre proiectele și realizările noastre

Next post

Apărarea drepturilor românilor!