Home»Campanii»Un nou format de discuții cu cetățenii despre Uniunea Europeană – #VorbimDespreEuropa.

Un nou format de discuții cu cetățenii despre Uniunea Europeană – #VorbimDespreEuropa.

0
Shares
Pinterest Google+

Am lansat astăzi, în comuna Șag, din județul Timiș, un nou format de discuții cu cetățenii despre Uniunea Europeană – #VorbimDespreEuropa.

Conversația de astăzi, directă și sinceră, cu un număr definit de persoane, din grupe de vârste diferite, alese în mod aleatoriu din localitate, organizată în frumosul parc recent reamenajat, s-a desfășurat pe un ton pozitiv și constructiv, concentrându-se pe distanța între deciziile europene și realitățile de zi cu zi ale cetățenilor. Prin acest nou format dorim să integrăm în viziunea României privind viitorul Uniunii Europene părerile și așteptările reale ale oamenilor, fără intermediari sau bariere impuse de formatele obișnuite.

Doresc să-i mulțumesc primarului Flavius Roșu (unul din cei mai tineri primari din România) și consilierului județean Alexandru Iovescu (vicepreședinte PES activists România) pentru sprijinul oferit în demararea acestei campanii.
Județul Timiș va fi gazda mai multor reuniuni pe perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene – #RO2019EU.

Previous post

Județul Timiș reprezintă o parte esențială din imaginea de țară pe care vrem să o promovăm pe perioada mandatului nostru.

Next post

O nouă rundă de Consultări cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene la Arad.