Home»Campanii»Tur de forță la Bruxelles pentru a prezenta eforturile Guvernului României pentru pregătirea în cele mai bune condiții a Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru 2019.

Tur de forță la Bruxelles pentru a prezenta eforturile Guvernului României pentru pregătirea în cele mai bune condiții a Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru 2019.

0
Shares
Pinterest Google+

Tur de forță la Bruxelles pentru a prezenta eforturile Guvernului României din ultimele luni pentru pregătirea în cele mai bune condiții a Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru 2019.
Am avut plăcerea să discut cu Secretarul General al Consiliului, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, Comisarul European, Corina Crețu, și Secretarul General al Comisiei Europene, Alexander Italianer, cărora le mulțumesc pentru sprijin și aprecierile acordate activității noastre.
#RO2019 #RO2019EU

Previous post

Discuții constructive cu ministrul Afacerilor Externe al Regatului Ţărilor de Jos, Halbe Zijlstra despre aderarea României la Schengen.

Next post

Viitorul buget european, un element cheie în dezbaterile privind viitorul Europei.