Home»Noutăți»Trebuie să ne asigurăm că drepturile cetățenilor europeni din Marea Britanie sunt respectate

Trebuie să ne asigurăm că drepturile cetățenilor europeni din Marea Britanie sunt respectate

0
Shares
Pinterest Google+
În discuția avută la nivelul Grupului S&D cu Michel Barnier, negociatorul-șef al Uniunii Europene privind Brexit, am atras atenția asupra necesității de a ne asigura că drepturile cetățenilor europeni din Marea Britanie sunt respectate, că nu va exista niciun fel de discriminare, inclusiv în privința vizelor, și că ne vom asigura că în continuare companiile europene pot activa fără bariere în Regatul Unit.
Nu în ultimul rând am subliniat nevoia de a sprijini la nivel european țările și sectoarele economice afectate de aceste schimbări. Am vorbit și despre situația specială a studenților și despre beneficiarii programelor Erasmus.
În noua sa calitate de consilier special pentru punerea în aplicare a Acordului de retragere UE-Regatul Unit și pentru finalizarea acordului bilateral comercial și de cooperare, Michel Barnier va avea ca rol și să se asigure că Parlamentul European va aproba acordul.
Voi continua să mă implic activ pe acest subiect și vă invit să contribuiți cu idei și sugestii.
Previous post

Raport privind starea sistemului de învățământ românesc și perspective cu privire la creșterea accesibilității și calității educației în contextul pandemiei

Next post

Cum arată astăzi educația, așa va arăta mâine țara!