Home»Noutăți»Transformarea digitală trebuie să fie accesibilă, transparentă și participativă

Transformarea digitală trebuie să fie accesibilă, transparentă și participativă

0
Shares
Pinterest Google+
💻 Alfabetizarea și competențele digitale reprezintă soluția pentru a pregăti generațiile următoare pentru viitor. Cunoașterea mediului online, cu oportunitățile și amenințările sale, îi face pe cetățeni mai puternici. Am organizat zilele trecute, în parteneriat cu European Internet Forum, o dezbatere cu mai mulți actori relevanți în domeniul digitalizării educației la nivel european.
📲 Sunt un puternic susținător al digitalizării Europei, îmi doresc ca Europa să fie un lider în domeniu dar vreau ca transformarea digitală să integreze pe toți, să fie accesibilă, transparentă și participativă. Susțin alocarea a 20% din fondurile specifice planului de redresare și reziliență pentru transformarea și creșterea competențelor digitale.
🕹 Acest proces nu este unul facil, nu înseamnă să trimiți un simplu formular online sau să știi să intri pe rețelele sociale, ci reprezintă capacitatea de a înțelege și a folosi noile tehnologii în toate aspectele vieții, de la locul de muncă până la viața privată.
✅ Întreaga dezbatere este disponibilă aici: https://www.youtube.com/watch?v=VhrFPW-9jV4…
Previous post

Conferință internațională privind viitorul buget european și planul de relansare economică

Next post

Programul național de vaccinare anti-COVID-19 trebuie să fie mai mult decât un exercițiu de imagine