Home»Noutăți»România trebuie să identifice cele mai bune soluții pentru cei peste 400.000 de români care trăiesc în Marea Britanie

România trebuie să identifice cele mai bune soluții pentru cei peste 400.000 de români care trăiesc în Marea Britanie

0
Shares
Pinterest Google+

Votul dat în Parlamentul din Marea Britanie ne împinge la prudență și responsabilitate. România este pregătită pentru toate posibilele scenarii. Țara noastră are aprobat încă din anul 2017 un document strategic în materie iar în 2018 a setat pașii de urmat în cazul scenariului no-deal.

România lucrează împreună cu statele membre și Comisia Europeană pentru a gestiona orice situație. Prioritatea României este să identifice cele mai bune soluții pentru cei peste 400.000 de români care trăiesc în Marea Britanie.

Pentru România și Uniunea Europeană, Marea Britanie rămâne un partener important cu care ne dorim o colaborare eficientă în interesul tuturor părților implicate.

Evoluțiile care vor avea loc în perioada următoare la nivelul Marii Britanii vor fi urmărite cu atenție de România și partenerii europeni.

Previous post

Împreună suntem mai puternici!

Next post

Popularii europeni au distrus încrederea în proiectul european, au criticat România și au închis ochii când românii erau discriminați