Home»Campanii»România tratează cu cea mai mare seriozitate discuțiile privind viitorul cadru financiar multianual. 

România tratează cu cea mai mare seriozitate discuțiile privind viitorul cadru financiar multianual. 

0
Shares
Pinterest Google+
Pentru o reprezentare adecvată a intereselor României este nevoie de implicarea tuturor instituțiilor și factorilor politici într-un efort comun, coerent și coeziv.

Împreună cu echipa pe care o coordonez am discutat cu toți omologii din statele membre, cu reprezentanții Comisiei Europene și ai Parlamentului European, am promovat un non-paper cu viziunea României, am adoptat mandatul general în această etapă a negocierilor, am realizat demersurile pentru realizarea formatelor tehnice de coordonare sub îndrumarea Ministerului Finanțelor Publice, am participat activ la dezbaterile privind bugetul și mai ales ne-am coordonat eficient cu președinția bulgară și austriacă.

În perspectiva comunicării Președinției Bulgariei din aprilie și a Comisiei Europene din mai, România, prin instituțiile responsabile, este pregătită să gestioneze acest dosar de importanță majoră privind viitorul Europei.

#RO2019EU #CFM

 

Previous post

Dezbaterile Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților referitoare la stadiul negocierilor privind Cadrul Financiar Multianual

Next post

Dezbatere despre viitorul Politicii Agricole Comune în contextul noului cadru financiar multianual.