Home»Campanii»România și Irlanda dețin două dintre economiile cele mai dinamice din Uniunea Europeană și împărtășesc o viziune comună despre nevoia unei politici europene orientate spre cetățean.

România și Irlanda dețin două dintre economiile cele mai dinamice din Uniunea Europeană și împărtășesc o viziune comună despre nevoia unei politici europene orientate spre cetățean.

0
Shares
Pinterest Google+

La nivel european există multe puncte de vedere convergente precum piața comună digitală, competitivitatea europeană, politica agricolă comună, colaborarea comercială sau piața internă.

Vizita din Irlanda a inclus o întrevedere cu Helen McEntee, ministru de stat pentru Afaceri Europene în Departamentul Afacerilor Externe și Comerțului din cadrul Guvernului Irlandei, o prelegere la Institutul pentru Afaceri Europene și Internaționale din Dublin cu tema „O viziune pentru o Uniune Europeană mai puternică și mai coezivă: Președinția României la Consiliul Uniunii Europene“ și întâlniri cu reprezentanți ai comunității românești din Irlanda.

irlanda 18 iulie 1

Previous post

Întrevedere constructivă cu Michael Roth, ministru de stat pentru Europa în cadrul Ministerului Federal al Afacerilor Externe din Germania, aflat în vizită la București.

Next post

Discuții cu reprezentanți ai comunității românești din Irlanda despre #RO2019EU, dublu standard, respectul între statele membre, demnitatea umană, legislația europeană și drepturile cetățenilor în UE.