Home»Noutăți»România este o țară care are resursele de creativitate necesare pentru a aduce o contribuție în plan european la elaborarea viitoarelor politici în domeniul inovării.

România este o țară care are resursele de creativitate necesare pentru a aduce o contribuție în plan european la elaborarea viitoarelor politici în domeniul inovării.

0
Shares
Pinterest Google+

#Inovația este fragilă, dar împreună, la nivel european, putem să o facem mai puternică. Este timpul ca energiile noastre creative să fie unite, folosind, fără discriminare, resursele existente în toată Uniunea Europeană.
Așa cum a menționat în discursul său și comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru buget şi resurse umane, avem nevoie ca viitorul buget european să scoată în evidență valoarea adăugată europeană a finanțării, iar politica de coeziune poate aduce o plusvaloare reală în termeni de inovare.
Prin prezența la Summitul de Inovare organizat la Bruxelles, în plenul Parlamentului European, am reiterat că #România este o țară care are resursele de creativitate necesare pentru a aduce o contribuție în plan european la elaborarea viitoarelor politici în domeniul inovării.

Previous post

Românii sprijină Uniunea Europeană și consideră Președinția României la Consiliul Uniunii Europene un moment important.

Next post

Ziua Națională a României organizată în Parlamentul European de către europarlamentarii români.