Home»Campanii»Program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

Program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

0
Shares
Pinterest Google+

Pentru a asigura un start pozitiv și puternic al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la 1 ianuarie 2019, dorim să beneficiem de experiența și să utilizăm exemplele pozitive ale partenerilor care au deținut anterior preşedinţia instituției.

În acest sens am demarat un program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

Îi mulțumesc pe această cale doamnei Petia Vassileva, directorul Direcției de Coordonare a Afacerilor Europene din cadrul Consiliului de Miniștri al Bulgariei, care a susținut astăzi, la Biblioteca Națională a României, seminarul „Lecții învățate ale Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene“.

Acest demers este o continuare firească a vizitelor experților estonieni de la începutul anului, care s-au dovedit a fi foarte utile în vederea asigurării condițiilor adecvate exercitării cu eficiență și profesionalism a mandatului nostru.

#RO2019EU

Previous post

Implicarea tinerilor în pregătirea Preşedinţiei României la Consiliul UE este esenţială.

Next post

Întrevedere constructivă cu Michael Roth, ministru de stat pentru Europa în cadrul Ministerului Federal al Afacerilor Externe din Germania, aflat în vizită la București.