Home»Apariții în Media»Prioritatea zero pentru noi rămâne situația cetățenilor români din Marea Britanie în perspectiva continuării negocierilor privind Brexit.

Prioritatea zero pentru noi rămâne situația cetățenilor români din Marea Britanie în perspectiva continuării negocierilor privind Brexit.

0
Shares
Pinterest Google+

https://www.dcnews.ro/mobile/569847

Comisia a asigurat în cadrul negocierilor protejarea drepturilor tuturor cetățenilor europeni care trăiesc în Marea Britanie; urmărim să obținem această garanție, care ar reprezenta un progres foarte important și un succes al negociatorilor UE.
Este o veste bună pentru cetățenii români premisa că obiectivul pentru care am luptat în această perioadă – apărarea drepturilor câștigate ale acestora – poate fi îndeplinit.

 

 

Previous post

Întalnire cu reprezentanții Coaliției Naționale pentru Modernizarea României privind stabilirea priorităților naționale pe perioada deținerii Președinției Consiliului UE.

Next post

Evenimentul organizat de ADR Nord-Est pentru a marca succesul proiectului pilot pe care l-am inițiat în Parlamentul European - „Sprijin pentru specializarea inteligentă a regiunilor mai puțin dezvoltate”.