Home»Despre mine»Președinte PES activists România

Președinte PES activists România

PES activists România are peste 10.000 de membri interesaţi de politica europeană de stânga

0
Shares
Pinterest Google+

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a fost reales, sâmbătă, 7 februarie, în funcția de Președinte al PES Activists România, în urma adunării generale a acestei organizații.

Europarlamentarul PSD a adresat mulțumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum și conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-și totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

„Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere și pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România. Le mulțumesc pentru munca depusă în construcția celei mai puternice mișcări politice europene din România. PES Activists România este astăzi cea mai puternică structură de acest tip din întreaga rețea de peste 80.000 de activiști PES din toată Europa.

Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea și întărirea social-democrației românești, cât și pentru promovarea politicilor europene în țară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democrației românești poate să devină mai eficientă și am propus soluții europene pe teme cheie precum cea legată de finanțarea partidelor. Trebuie să mergem înainte și să îndeplinim toate aceste deziderate.

De asemenea, trebuie să lucrăm împreună în continuare pentru a crește rolul organizației noastre, inclusiv în interiorul PSD. Avem nevoie de o recunoaștere mai mare în statutul partidului și cred că tot ceea ce însemnăm ne oferă acest prilej: avem peste 7000 de membri în toate județele – oameni dedicați și implicați, care nu figurează doar pe hârtie; am început dezbaterile pe temele europene încă din 2007, atunci când acestea nu erau de actualitate ca astăzi; ne-am implicat puternic în toate campaniile electorale; am promovat legăturile social-democrației din România cu stânga europeană.

Am încredere că vom reuși curând această consolidare în interiorul PSD și doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că susține acest demers al nostru de recunoaștere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES Activists România, intr-un comunicat de presa.

Pe lângă alegerea lui Victor Negrescu în funcția de Președinte, în cadrul adunării generale a PES Activists România a fost votată întreaga echipă națională de conducere: secretarul general, prim-vicepreședintele, 10 vicepreședinți, Președintele Consiliului Național, purtătorul de cuvânt.

Mai multe pe Stiripesurse.ro

Previous post

Fondator Fundația Stânga Democratică

Next post

Tinerii prioritatea decidenților