Home»Noutăți»Popularii europeni au distrus încrederea în proiectul european, au criticat România și au închis ochii când românii erau discriminați

Popularii europeni au distrus încrederea în proiectul european, au criticat România și au închis ochii când românii erau discriminați

0
Shares
Pinterest Google+

Partidul Popularilor Europeni a distrus încrederea în proiectul european. Timp de 15 ani au condus Uniunea Europeană spre o criză economică care a generat tăieri de pensii și salarii, un șomaj ridicat în toată Europa, în special în rândul tinerilor, și o politică de austeritate în dezavantajul cetățenilor.

PPE l-a promovat timp de 10 ani în fruntea Europei pe Barroso care după această perioadă, s-a cocoțat imediat în fruntea uneia dintre băncile ce a generat dezastrul financiar din urmă cu câțiva ani, fiind salvată în detrimentul oamenilor. PPE este partidul european care a promovat partidele cu discursuri anti-europene și mai nou lideri care simpatizează cu fascismul reprezentat de Mussolini.

Reprezentanții Partidului Popularilor Europeni au criticat sistematic România, blocând dincolo de discursul public aderarea României la Schengen, sau arătându-i cu degetul pe românii din diaspora.

Partidul Popularilor Europeni este reprezentantul simbolic al politicii bazate pe lipsă de transparență, politizării insistente a acțiunii europene și divizării UE în mai multe categorii de state. Nu vă faceți iluzii, reprezentanții PPE au venit în România, nu pentru români, au venit pentru interesele lor politice.

Uniunea Europeană are nevoie de o schimbare, de revenirea la principiile și valorile fundamentale, are nevoie de suflet, de oameni, de acțiune și de încredere. Doar stânga europeană, reprezentată de Partidul Socialiştilor Europeni, poate reprezenta adevărata schimbare spre o Europă socială a cetățenilor.

Previous post

România trebuie să identifice cele mai bune soluții pentru cei peste 400.000 de români care trăiesc în Marea Britanie

Next post

Onorat că am fost inclus în TOP 5 cei mai activi europarlamentari ai legislaturii 2014-2019