Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Acordăm o importanță deosebită utilizării responsabile a datelor cu caracter personal. În acest scop, am implementat măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a se asigura că regulile de protecție a datelor sunt respectate. Este important pentru noi să știți când colectăm date, ce fel de date colectăm, în ce scop și cum acestea sunt gestionate.

Prelucrăm datele pe care cetățenii români sau străini le furnizează cu bună credință, cu respectarea cerințelor legale si în condiții care să asigure securitatea acestora.

Atunci când vizitați site-ul www.negrescu.ro ne încredințați informații privind datele dumneavoastră personale. Prin navigarea pe acest website sau prin contactarea noastră, declarati că ați fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidențialitate”.

Dezvoltarea în continuare a site-ului nostru poate duce la modificări ale politicii noastre de confidențialitate. De aceea, vă recomandăm să verificați periodic politica de confidențialitate.

Bază legală

Începând cu data de 25 mai 2018 au intrat în vigoare dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95 / 46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor-RGPD).

Logarea pe Server

Următoarele date sunt înregistrate în jurnalele de server: adresa IP, ora solicitării, adresa destinației, volumul de date transferat, notificarea cu privire la succesul solicitării, browser-ul și sistemul de operare, precum și web site-ul de la care cererea a fost inițiată (în cazul în care site-ul a fost accesat printr-un link). Aceste date sunt folosite numai pentru a asigura securitatea sistemului. Datele personale nu sunt nici analizate, nici utilizate pentru a crea profiluri de utilizator. Datele privind logarea pe server sunt păstrate timp de trei luni.

Vom transmite doar datele utilizate pentru administrarea site-ului dacă suspectăm un atac sau un acces ilegal la infrastructura rețelei noastre și trebuie să comunicăm datele autorităților de securitate pentru a putea investiga și rezolva problema.

Politica de Cookies

Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate pe computerul utilizatorului, care permit site-ului să recunoască dispozitivul utilizatorului în viitor, când se întorc la pagină. Informațiile conținute în modulele cookie sunt utilizate în principal pentru a gestiona sesiunile web, precum și pentru a personaliza web site-ul și a le face mai ușor de utilizat. Acest lucru ne permite să optimizăm utilitatea site-ului nostru.

Cookie-urile noastre nu stochează date personale. Aveți posibilitatea să gestionați cookie-urile prin modificarea setărilor din browser și, de asemenea, puteți șterge cookie-urile în orice moment. Blocarea cookie-urilor nu vă va împiedica să utilizați site-ul nostru web.

Crearea profilurilor de utilizator

Nu vom crea niciun profil de identificare personal.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terțe părți

Datele care sunt înregistrate atunci când utilizatorii vizitează site-ul www.negrescu.ro vor fi divulgate terților doar dacă acest lucru este cerut de lege sau hotărâri judecătorești sau dacă este necesar pentru acțiuni în justiție sau urmăriri penale după atacuri asupra infrastructurii noastre web. Datele nu vor fi divulgate terților în scopuri comerciale.

Protecția minorilor

Persoanele care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu ar trebui să furnizeze date personale fără consimțământul părinților sau tutorilor lor. Nu solicităm persoanelor tinere sau copiilor date personale, nu vom colecta cu bună știință astfel de date și nu le vom transmite terților.

Politica de confidențialitate privind mediile sociale

Este foarte importantă pentru noi protecția datelor personale de pe rețelele sociale. Utilizăm Twitter, Facebook, Instagram, Flickr și YouTube. Dorim să atragem atenția asupra faptului că acești furnizori de multimedia stochează datele utilizatorilor (cum ar fi datele personale sau adresa IP) în conformitate cu instrucțiunile de utilizare a datelor și le utilizează în scopuri comerciale.

Reguli și sfaturi pentru comentarea pe social media

Apreciem comentariile privind conținutul editorial pe canalele noastre media sociale. Cu toate acestea, nu acceptăm contribuții în afara subiectului, comentarii neadecvate, observații repetitive în diferite postări, comentarii promoționale sau campanii de orice fel și, în special, mai multe comentarii cu același conținut făcute de una și aceeași persoană sau de persoane diferite. Pe media sociale, ca peste tot, comentariile insultătoare sau defăimătoare, calomnia și denigrarea sunt pedepsite. Eticheta noastră interzice abuzul verbal, postările cu conținut vulgar și provocările personale. În interesul tuturor utilizatorilor, ne rezervăm dreptul de a șterge imediat astfel de posturi, în special comentarii discriminatorii, rasiste, xenofobe sau anticonstituționale sau postări care susțin violența. Româna și engleza sunt limbile utilizate pentru comunicarea pe canalele noastre media sociale.

Legături către site-uri terțe

Ne conectăm online la site-uri terțe. Cu toate acestea, este în afara controlul nostru dacă aceste terțe părți respectă cerințele existente privind protecția datelor.

Drepturile tale

Aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere, restricționarea procesării, transferabilitatea datelor, retragerea consimțământului și obiecție în cazul prelucrării datelor cu caracter personal. În cazul în care considerați că prelucrarea datelor încalcă dispozițiile legale privind protecția datelor sau drepturile dumneavoastră au fost încălcate în orice alt mod, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În România, aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal.