Home»Campanii»„Politica Agricolă Comună şi Dezvoltarea Locală“ o nouă consultare cetățenească privind viitorul Uniunii Europene în orașul Panciu.

„Politica Agricolă Comună şi Dezvoltarea Locală“ o nouă consultare cetățenească privind viitorul Uniunii Europene în orașul Panciu.

0
Shares
Pinterest Google+

Sunt bucuros că am organizat ieri, în orașul Panciu, o nouă consultare cetățenească privind viitorul Uniunii Europene, având ca tematică „Politica Agricolă Comună şi Dezvoltarea Locală“.

Vocea cetățenilor, indiferent de locul unde locuiesc sau meseria pe care o pratică – în cazul de fața am avut reprezentanți din comunități mai mici, mulți dintre ei fiind agricultori – trebuie ascultată și respectată atunci când se iau decizii la nivel comunitar.

Îi mulțumesc președintelui Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, Angel Tîlvăr, pentru sprijinul oferit în organizarea acestei conferințe și salut implicarea Primăriei din Panciu, a Consiliului Județean și a Prefecturii din Vrancea în buna desfășurare a acestei consultări.

14 iulie14 iulie 2

Previous post

Uniunea Europeană nu trebuie să lase pe nimeni în urmă, Uniunea Europeană trebuie să se preocupe de fiecare cetăţean fie că acesta trăieşte la Constanţa, Bruxelles, Madrid sau Bucureşti.

Next post

Implicarea tinerilor în pregătirea Preşedinţiei României la Consiliul UE este esenţială.