Home»Apariții în Media»Peste 300 de persoane nevoiașe ajutate de sărbători de social-democrații din PES Activists

Peste 300 de persoane nevoiașe ajutate de sărbători de social-democrații din PES Activists

0
Shares
Pinterest Google+

Campania “Zâmbetul de Sărbători” organizată de PES Activists România împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu a făcut sărbătorile mai frumoase pentru peste 300 de persoane defavorizate care nu au avut posibilitatea de a împodobi un brad de Crăciun. “Ne bucurăm că aceste sărbători au fost puțin mai fericite pentru cele peste 300 de persoane la care au reușit să ajungem cu campania Zâmbetul de Sărbători. Le mulțumesc foarte mult tuturor membrilor PES Activists care au făcut această campanie posibilă”, a declarat Victor Negrescu.

“Printr-un gest din suflet, sunt de părere că am reușit să implicăm o organizație importantă, cum este PES Activists România, într-o acțiune care a făcut foarte mult bine în Sărbătorile din iarna anului 2014. Succesul și rezultatele campaniei ne obligă să revenim în fiecare an, în timpul sărbătorilor importante cu acțiuni care să aducă zâmbete pentru toți copiii care provin din familii defavorizate”, a continuat Victor Negrescu. Pentru a urmări campania Zâmbetul de sărbători pe Facebook accesați hashtag-ul #zambetuldesarbatori în bara de căutare. Veți vedea toate zâmbetele pe care PES Activists România a reușit să le aducă familiilor din 35 de județe din țară.

Sursa

Previous post

O nouă lege a finanţării partidelor politice – soluţia europeană

Next post

Martin Schulz, președintele PE, l-a asigurat pe europarlamentarul Victor Negrescu de sprijinul său pentru aderarea României la Schengen