Home»Noutăți»Parlamentul României este un partener esențial pentru buna reușită a Președinției noastre la Consiliul Uniunii Europene.

Parlamentul României este un partener esențial pentru buna reușită a Președinției noastre la Consiliul Uniunii Europene.

0
Shares
Pinterest Google+

De aceea, prezentarea susținută de către doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, astăzi, în plenul Parlamentului României, reprezintă dovada bunei noastre colaborări și un exemplu de transparență și responsabilitate față de cei desemnați de cetățeni pentru a-i reprezenta.

Împreună cu formațiunile politice parlamentare și grupul minorităților naționale am lucrat la definirea temelor de interes ale României în perspectiva Președinției la Consiliul Uniunii Europene și tot împreună vom acționa pentru a demonstra că, în jurul proiectelor de interes general, suntem capabili să conlucrăm în favoarea cetăţenilor.

20 iunie 20 iunie 1

 

Previous post

Discuțiile cu Margrethe Vestager, comisarul european pentru concurență, s-au axat pe aspecte legate de consolidarea dialogului cu Comisia Europeană în domeniul concurenței.

Next post

A 19-a conferință a Comisiei pentru Politică Economică din cadrul Comitetului European al Regiunilor