Home»Noutăți»Orice abuz de putere trebuie semnalat!

Orice abuz de putere trebuie semnalat!

0
Shares
Pinterest Google+

Starea de urgență nu este o situație dorită, dar este din păcate necesară în actualele condiții. Incapacitatea liberalilor în a gestiona situația se vede prin prisma deciziei adoptate.

Este nevoie de mijloace speciale în contextul în care, dacă era gestionată la timp, situația nu reclama aceste tipuri de măsuri excepționale. Setul de prevederi prevăzute în documentul care a circulat în presă este corect, dar din păcate insuficient. Mai multe măsuri sunt necesare pentru protejarea populației și a economiei.

Nimic despre persoanele aflate în categoria de risc, insuficient despre asigurarea medicamentelor necesare, prea puține demersuri pentru informarea corectă a populației, era necesară mai multă claritate pe aspectele financiare. Mă bucur că au fost preluate recomandările mele de acum câteva ore privind măsurile necesare la nivel european.

Această stare de urgență trebuie să fie totuși limitată în timp. Orice abuz de putere trebuie semnalat. În calitate de ales în Parlamentul European sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a semnala orice caz de acest fel luând, evident, în considerare condițiile legii și normele europene în materie.

Previous post

Redevenim forța politică ce poate asigura stabilitate României

Next post

În fața unei astfel de situații excepționale este nevoie de mai multă acțiune