Home»Noutăți»O soluție ce ar permite evitarea contaminării personalului medical și gestiunea mai eficientă a cazurilor cu coronavirus

O soluție ce ar permite evitarea contaminării personalului medical și gestiunea mai eficientă a cazurilor cu coronavirus

0
Shares
Pinterest Google+

Am adresat astăzi o solicitare, ca urmare a informărilor primite de la persoane din domeniul medical, privind necesitatea constituirii unei baze de date naționale, accesibile rapid de către personalul medical, care să cuprindă persoanele aflate în carantină și cele aflate în izolare la domiciliu.

Această soluție ar permite evitarea contaminării personalului medical și gestiunea mai eficientă a cazurilor cu coronavirus. Există deja exemple în alte state și este o soluție tehnică pe care IT-iștii români o pot implementa rapid. Voi face o solicitare similară și Comisiei Europene privind realizarea unei baze de date la nivel european.

Prin intermediul colegilor din PES activists Romania identificăm probleme pe care dorim să le rezolvăm împreună cu dumneavoastră și autoritățile.

 

Previous post

În combaterea COVID-19 și a efectelor sale este nevoie să folosim toate mijloacele

Next post

Seniorii noștri trebuie protejați