Home»Noutăți»O preşedinţie de succes la Consiliul UE este una care este capabilă să genereze consens la nivel european!

O preşedinţie de succes la Consiliul UE este una care este capabilă să genereze consens la nivel european!

0
Shares
Pinterest Google+

O preşedinţie de succes la Consiliul UE este una care este capabilă să genereze consens la nivel european, o preşedinţie care termină un număr important de dosare – peste 80 de dosare – o preşedinţie care împinge înainte subiectele cele mai dificile, precum bugetul european, subiectele referitoare la migraţie sau viitorul UE.

O preşedinţie de succes este una responsabilă inclusiv din punct de vedere politic, foarte profesionistă şi mai ales capabilă să înţeleagă valorile comune europene. Acestea au fost concluziile dezbaterii organizate la Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA despre „Ce înseamnă o Președinție de succes la Consiliul UE?” la care au participat Ambasadorul Estoniei în România, Ants Frosch, și Ambasadorul Bulgariei în România, Todor Ivanov Churov, țări care au deținut Președinția Consiliului UE înaintea noastră.

Previous post

Discursurile liderilor europeni la evenimentul de deschidere a Președinției României la Consiliul UE demonstrează sprijinul care există pentru România

Next post

România – Franța – Germania, un format de trio unic pentru țara noastră în domeniul afacerilor europene