Home»Noutăți»Nu mai trebuie să mai existe o nouă generație de sacrificiu!

Nu mai trebuie să mai existe o nouă generație de sacrificiu!

0
Shares
Pinterest Google+

Astăzi, de 2 mai, Ziua Tineretului, vedem din păcate nepăsarea autorităților față de tineri și viitoarele generații. Pornind de la faptul că 4/10 copii nu au acces la educația digitală, devenită între timp obligatorie, până la erodarea perspectivelor privind găsirea unui loc de muncă, viitorul nu arată bine.

Din păcate, niciun mesaj de încurajare, nicio discuție cu organizațiile de tineret privind modul în care generația tânără se poate implica în relansarea României, niciun proiect de schimbare a modului în care privim viitorul economic și social al României.

De Ziua Tineretului este doar liniște, dreapta sperând încă o dată că tinerii vor alege pe alte criterii cine va guverna în anii următori.

Ca tânăr, inițiator al mai multor organizații de tineret și rețele de tineri aleși, cred că tânăra generație are puterea să treacă peste această perioadă. Pentru ca însă lucrurile să arate altfel este important să fim mai uniți ca niciodată, indiferent de zona de unde suntem, indiferent de viziunea politică, pentru ca generația noastră să nu devină o nouă generație pierdută.

Sunt convins că, împreună, indiferent de vârstă, putem să ne ridicăm la nivelul provocărilor de astăzi dacă vom construi un răspuns credibil, inovator și sustenabil pentru viitor.

Previous post

Tot respectul pentru cei care, prin munca prestată, contribuie la dezvoltarea societății

Next post

Independența jurnalistului este esențială pentru menținerea credibilității profesiei