Home»Noutăți»Ne dorim o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică pentru că doar împreună avem cu adevărat de câștigat.

Ne dorim o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică pentru că doar împreună avem cu adevărat de câștigat.

0
Shares
Pinterest Google+

Pentru a face acest lucru avem nevoie de consens, respect reciproc, convergență economică, socială și teritorială, dar mai ales ca cetățenii să fie în prim planul politicilor europene.

Cheia succesului constă în dialog iar în ultimele luni am reușit prin diferitele formate de consultări publice create să demonstrăm că societatea românească tratează cu seriozitate și pragmatism apartenența noastră la Uniunea Europeană dar și viitoarea Președinție la Consiliul Uniunii Europene.

De aceea m-am bucurat să particip astăzi la dezbaterea între partidele politice organizată de Europuls – Centrul de Expertiza Europeana cu ocazia #Eurosfat2018.

#RO2019EU

Previous post

Întâlnire constructivă cu Lordul Martin John Callanan, ministru de stat în Departamentul pentru ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.

Next post

Educația reprezintă o investiție de succes în viitor, iar tinerii pot juca un rol important în proiectele care pot redefini rolul României în plan european