Home»Noutăți»Mediul politic trebuie să dea un răspuns adecvat situației și să se ridice la nivelul așteptărilor

Mediul politic trebuie să dea un răspuns adecvat situației și să se ridice la nivelul așteptărilor

0
Shares
Pinterest Google+

În contextul în care traversăm o criză fără precedent trebuie ca mediul politic să dea un răspuns adecvat situației și să se ridice la nivelul așteptărilor.

📢 Am solicitat ca o parte din fondurile alocate partidelor politice și grupurilor parlamentare europene să fie realocate spitalelor și achiziției de echipamente medicale. Pornind cu fondurile pe care nu le folosim în prezent din cauza contextului. Evident că mi-aș dori ca o măsură similară să fie posibilă și în România. Un astfel de demers trebuie însă însoțit de măsuri clare de protecție a pluralismului politic, a libertății de expresie și a diversității opiniilor politice, precum și asigurarea vizibilității acestora.

 Orice solicitare trebuie să fie bazată pe puterea exemplului. În acest sens în ultimele săptămâni am sprijinit împreună cu colegii mei din PES activists România activități caritabile și acțiuni din diferite domenii, pentru că cei implicați în politică trebuie să fie primii care dau semnalul solidarității și responsabilității.

Previous post

Mână de la mână, om cu om, gest cu gest, putem schimba lucrurile

Next post

Cursa între statele membre pentru echipamente și soluții medicale trebuie să înceteze!