Home»Apariții în Media»Mai mulţi oficiali au semnat moţiunea România cere Schengen

Mai mulţi oficiali au semnat moţiunea România cere Schengen

0
Shares
Pinterest Google+

Moțiunea România cere Schengen, inițiată de eurodeputatul S&D Victor Negrescu, alături de organizația PES activists România, a fost semnată de mai mulţi oficiali ai statului român.

Este vorba de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, precum și alți demnitari care s-au raliat deja campaniei demarate de Victor Negrescu.

http://europeanul.org/impact-romania/mai-multi-oficiali-au-semnat-motiunea-romania-cere-schengen/

Victor Negrescu a avut de zis :

Zilele trecute inițiativa noastră privind intrarea României în Schengen a fost criticată de politicieni de dreapta printre care Monica Macovei pentru că, spun ei, nu așa se intră în Schengen. Deși nu sunt în stare să vină cu nicio soluție, le reamintesc acestora faptul că în cadrul campaniei noastre am primit deja scrisori de sprijin din partea mai multor state membre, a Comisiei și președintelui Parlamentului European și că demersul nostru, care va rezulta într-o petiție oficială depusă la Parlament, este susținut de argumente și poziții publice în media și în structurile PE și Comisiei.
Campania ‪#‎RomaniaCereSchengen‬, prin care în primul rând cerem ca România să nu mai fie tratată ca țară de rang secund în UE, continuă și arată ceea ce solicităm de atâția ani, ca vocea românilor să fie auzită la Bruxelles.
Semnați și voi petiția aici: http://www.petitieonline.com/romania_cere_schengen

Previous post

„România cere Schengen” pentru că România merită în Schengen!

Next post

Victor Negrescu anunţă că UE va finanţa două proiecte destinate reindustrializării României