Home»Noutăți»Legislativul european a aprobat cu o largă majoritate raportul meu privind educația digitală

Legislativul european a aprobat cu o largă majoritate raportul meu privind educația digitală

0
Shares
Pinterest Google+
⚠️ O nouă reușită în Parlamentul European. Legislativul european a aprobat cu o largă majoritate raportul meu privind educația digitală. 639 de voturi pentru!
👨‍🎓 Accesul la educație, inclusiv în format digital, este un drept! Oferim soluții pentru ca toți copii să aibă acces la educație. A da unui copil o simplă tabletă nu înseamnă educație digitală.
👩‍🏫 Definim educația digitală de calitate (instrumente, metode, resurse) și prezentăm riscurile și limitele. Profesorul nu poate fi înlocuit de tehnologie, dar mijloacele digitale, folosite corect, pot ajuta la îmbunătățirea actului educațional.
🇪🇺🇷🇴 Printre propuneri se regăsesc: alocări suplimentare de fonduri europene pentru educație, evaluarea educației digitale în rapoartele de țară, cerificatul european de competențe digitale, inclusiv în mod specific pentru profesori, Universitatea online europeană, Academiile Europene ale Profesorilor sau inițiativa pentru educație privind robotica și inteligența arficială. Venim cu soluții pentru fiecare formă de educație și categorie de cursant.
📲Pentru ca digitalizarea educației să fie realizată este nevoie de un parteneriat cu profesorii, cursanții, părinții, partenerii sociali, societatea civilă și comunitățile locale. Raportul complet: https://bit.ly/3lPTWcU. Nimeni nu trebuie lăsat în urmă!
Previous post

Am solicitat începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către fostul Guvern PNL, a datelor medicale privind COVID-19

Next post

Continuăm demersurile pentru revigorarea istoriei social democrației