Home»Campanii»Întrevederi cu directorul Agenţiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentale, Michael O’Flaherty și cu Michael Stibbe, consilierul pe afaceri europene al prim-ministrului olandez Mark Rutte.

Întrevederi cu directorul Agenţiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentale, Michael O’Flaherty și cu Michael Stibbe, consilierul pe afaceri europene al prim-ministrului olandez Mark Rutte.

0
Shares
Pinterest Google+

O zi plină de întrevederi în cadrul cărora le-am prezentat partenerilor europeni eforturile pe care Guvernul României le-a întreprins în ultimele luni pentru pregătirea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care-l vom prelua la 1 ianuarie 2019.

Am avut plăcerea să discut cu directorul Agenţiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentale, Michael O’Flaherty, o delegație parlamentară din Letonia, condusă de Atis Leginis, membru al Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul Leton și președintele Grupului Parlamentar de Prietenie cu România, și cu Michael Stibbe, consilierul pe afaceri europene al prim-ministrului olandez Mark Rutte.

16 aprilie 2

#RO2019EU

Previous post

O emisiunea dinamică la Digi24, 24 într-o oră cu Tudor Musat, despre Președinția Consiliului Uniunii Europene. #RO2019EU

Next post

Întâlnire constructivă cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.