Home»Noutăți»Întrevedere cu Günther Oettinger, Comisarul european pentru bugete în contextul discuțiilor privind viitorul cadru financiar multianual care vor avea loc la finalul lunii iunie în cadrul Consiliului European.

Întrevedere cu Günther Oettinger, Comisarul european pentru bugete în contextul discuțiilor privind viitorul cadru financiar multianual care vor avea loc la finalul lunii iunie în cadrul Consiliului European.

0
Shares
Pinterest Google+

România, prin instituțiile responsabile, este pregătită să gestioneze dosarul noului cadru financiar multianual al Uniunii Europene și își propune să asigure, pe perioada mandatului, un ritm avansat al lucrărilor la nivelul Consiliului, astfel încât să fie asigurate premisele pentru ca pachetul legislativ să fie adoptat în timp util.

#RO2019EU

Previous post

Schimb de opinii cu vicepreședintele Comisiei Europene, Maroš Šefčovič, privind dosarele de actualitate la nivelul Uniunii Europene în materie de energie.

Next post

Întâlnirea cu Carlos Moedas, Comisarul European pentru Cercetare, Științe și Inovare despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.