Home»Campanii»Întrevedere constructivă cu Michael Roth, ministru de stat pentru Europa în cadrul Ministerului Federal al Afacerilor Externe din Germania, aflat în vizită la București.

Întrevedere constructivă cu Michael Roth, ministru de stat pentru Europa în cadrul Ministerului Federal al Afacerilor Externe din Germania, aflat în vizită la București.

0
Shares
Pinterest Google+

Am avut astăzi o întrevedere constructivă cu Michael Roth, ministru de stat pentru Europa în cadrul Ministerului Federal al Afacerilor Externe din Germania, aflat în vizită la București.

România este pregătită să participe, prin acțiuni concrete, la relansarea proiectului comunitar, având drept obiectiv final o construcție mai apropiată de cetățenii săi.

În acest sens, realizarea unui dialog aprofundat cu Germania pe dosarele de interes comun, dar și cooperarea în format trilateral, alături de Franța, poate întări poziția României în Uniunea Europeană și contribui la o Președinție de succes a țării noastre la Consiliul Uniunii Europene, transmițând în același timp un puternic mesaj de unitate, întrucât provocările actuale nu pot fi depășite decât printr-un efort comun.

Previous post

Program de formare profesională a experților guvernamentali în afaceri europene, utilizând expertiza specialiștilor Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene.

Next post

România și Irlanda dețin două dintre economiile cele mai dinamice din Uniunea Europeană și împărtășesc o viziune comună despre nevoia unei politici europene orientate spre cetățean.