Home»Campanii»Internship în politica europeană – Sesiunea II

Internship în politica europeană – Sesiunea II

0
Shares
Pinterest Google+

Europarlamentarul Victor Negrescu lansează cel de-al doilea program de internship în politica europeană!

Dacă ești student, interesat să afli mai multe despre procesul decizional european și vrei să te implici alături de europarlamentarul Victor Negrescu în a aduce Europa mai aproape de cetățeni, atunci ești candidatul ideal pentru noi.

Stagiul neremunerat va fi echivalat ca practică de specialitate, iar studenții vor trebui să efectueze în acest sens un număr de ore echivalent cu cerințele universității de la care provin. Perioada de desfășurare va fi 1 mai – 31 iunie 2017 la biroul din București al europarlamentarului Victor Negrescu și va cuprinde sesiuni de formare, acțiuni de comunicare, activități de cercetare sau organizări de evenimente.

Pentru a aplica, trebuie să trimiți în perioada 14-21 aprilie 2017, un CV complet cu răspunsul tău la întrebarea “Credeți că Europa cu mai multe viteze reprezintă singura alternativă de dezvoltare a UE în acest moment?” la adresa de email contact@negrescu.ro.

După consultarea aplicațiilor, persoanele selectate vor participa la un interviu în perioada 24-28 aprilie 2017. Rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 1 mai 2017.

În curând vom lansa programe de internship și la birourile din țară.

 

Previous post

Victor Negrescu: România și statele din Estul Europei nu trebuie forţate să plătească factura Brexitului!

Next post

Victor Negrescu: Am lansat studiul în care tinerii își percep viitorul pe piața muncii.