Home»Noutăți»Întâlnirea cu Carlos Moedas, Comisarul European pentru Cercetare, Științe și Inovare despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

Întâlnirea cu Carlos Moedas, Comisarul European pentru Cercetare, Științe și Inovare despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

0
Shares
Pinterest Google+

România își propune să aibă un rol activ în definirea elementelor-cheie care vor sta la baza proiectului privind «Orizont Europa», cel mai ambițios program cadru dedicat domeniului cercetării și inovării de până acum. Extinderea participării, simplificarea procedurilor sau o politică salarială nediscriminatorie ar trebui continuate și în noul program-cadru, deopotrivă cu promovarea de noi inițiative.

#RO2019EU

Previous post

Întrevedere cu Günther Oettinger, Comisarul european pentru bugete în contextul discuțiilor privind viitorul cadru financiar multianual care vor avea loc la finalul lunii iunie în cadrul Consiliului European.

Next post

Discuțiile cu Margrethe Vestager, comisarul european pentru concurență, s-au axat pe aspecte legate de consolidarea dialogului cu Comisia Europeană în domeniul concurenței.