Home»Noutăți»Întâlnire cu doamna Elżbieta Bieńkowska, comisarul european responsabil pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, aflată în vizită oficială la București.

Întâlnire cu doamna Elżbieta Bieńkowska, comisarul european responsabil pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, aflată în vizită oficială la București.

0
Shares
Pinterest Google+

Împreună cu doamna premier Viorica Dăncilă am participat astăzi la o întâlnire cu doamna Elżbieta Bieńkowska, comisarul european responsabil pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, aflată în vizită oficială la București.

Am discutat despre disponibilitatea României de a contribui activ la demersurile de consolidare a pieței unice, de îmbunătățire a competitivității industriei,precum și de stimulare a spiritului antreprenorial în Europa, inclusiv din perspectiva rolului de viitoare Preşedinţie a Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, în condițiile în care programul de lucru al mandatului nostru pune în prim-plan cetățeanul și coeziunea în termeni de convergență economică, socială și teritorială.

#RO2019EU

Previous post

Consens, transparență, dialog, profesionalism.

Next post

Politica de coeziune aduce beneficii reale fiecărui cetățean european.