Home»Campanii»Întâlnire constructivă cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

Întâlnire constructivă cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

0
Shares
Pinterest Google+

Am avut astăzi o întâlnire constructivă cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

A fost o bună ocazie pentru a reitera seriozitatea cu care tratăm acest moment important pentru România și să stabilim mecanismele de lucru care ne vor permite să gestionăm cu profesionalism Președinția Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019.

jeppe 1

Mulțumesc pe această cale Secretariatului General al Consiliului pentru sprijin, doamnei premier Viorica Dăncilă pentru susținere și implicare, precum și colegilor din ministere pentru contribuția din ultimele luni.

Programul Președinției României va avea în prim-plan cetățeanul, eforturile noastre urmând să se concentreze cu precădere pe dosarele cu impact direct şi imediat asupra vieţii de zi cu zi a locuitorilor spațiului comunitar.

#RO2019EU

Previous post

Întrevederi cu directorul Agenţiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentale, Michael O'Flaherty și cu Michael Stibbe, consilierul pe afaceri europene al prim-ministrului olandez Mark Rutte.

Next post

Conferința Alumnilor Friedrich-Ebert-Stiftung România