Home»Noutăți»Gala UNICEF Romania

Gala UNICEF Romania

0
Shares
Pinterest Google+

Mă bucur că am participat la Gala UNICEF Romania, organizație care a contribuit în mod activ, în ultimii 27 de ani, la promovarea politicilor de protecție a drepturilor copiilor din România.

În contextul european marcat de numeroase provocări şi schimbări, eforturile noastre trebuie îndreptate către construirea unui viitor solid și durabil pentru generațiile viitoare.

Din această perspectivă, dar și a faptului că în anul 2019 vom celebra 30 de ani de la semnarea Convenției privind Drepturile Copilului, România a introdus printre tematicile de interes ale viitoarei Președinții la Consiliul Uniunii Europene problematica drepturilor copilului, educația timpurie și accesul la oportunități egale pentru grupurile vulnerabile.

#RO2019EU

Previous post

Discuții cu europarlamentarii români despre prima versiune a tematicilor de interes ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Next post

Întâlnire constructivă cu Lordul Martin John Callanan, ministru de stat în Departamentul pentru ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.