Home»Apariții în Media»Fundația Stânga Democratică a devenit oficial membră a rețelei fundațiilor europene de stânga

Fundația Stânga Democratică a devenit oficial membră a rețelei fundațiilor europene de stânga

0
Shares
Pinterest Google+

Ne propunem să devenim un reper pentru cei care vor să participe cu idei şi propuneri la construcţia unei societăţi în care omul într-adevăr primează”, a afirmat Victor Negrescu, membru în Grupul de Experţi al FSD.

http://www.stiripesurse.ro/funda-ia-stanga-democratica-a-devenit-oficial-membra-a-re-elei-funda-iilor-europene-de-stanga_959745.html

Victor Negrescu a avut de zis :

Ne bucurăm că potenţialul intelectualilor de stânga din România a fost recunoscut la nivel european şi că Fundația Stânga Democratică devine astăzi un proiect credibil şi serios pentru partenerii europeni. Vom încerca în perioada următoare să organizăm şi mai multe dezbateri, să propunem politici publice mai ales pe teme sociale şi să întărim nevoia unei societăţi româneşti cu adevărat europene şi conştientă de forţa şi atuurile reprezentate de cultura solidarităţii şi implicării. FSD rămâne o platformă independentă a intelectualilor de stânga din România, indiferent de generaţie, dar foarte deschisă către noul val al stângii româneşti. Ne propunem să devenim un reper pentru cei care vor să participe cu idei şi propuneri la construcţia unei societăţi în care omul într-adevăr primează.
Felicitări colegilor care au permis realizarea acestui obiectiv, mulţumesc FEPS, preşedintelui FEPS Massimo D’Alema, secretarului general Ernst Stetter şi directorului de comunicare FEPS Alain Bloedt pentru încredere şi pentru întreaga susţinere.

Previous post

Victor Negrescu cere mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități din România

Next post

Românii sunt subreprezentați în instituțiile europene!