Home»Campanii»Evenimentul organizat de ADR Nord-Est pentru a marca succesul proiectului pilot pe care l-am inițiat în Parlamentul European – „Sprijin pentru specializarea inteligentă a regiunilor mai puțin dezvoltate”.

Evenimentul organizat de ADR Nord-Est pentru a marca succesul proiectului pilot pe care l-am inițiat în Parlamentul European – „Sprijin pentru specializarea inteligentă a regiunilor mai puțin dezvoltate”.

0
Shares
Pinterest Google+

Zilele trecute am participat la evenimentul organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est pentru a marca succesul proiectului pilot pe care l-am inițiat în Parlamentul European – „Sprijin pentru specializarea inteligentă a regiunilor mai puțin dezvoltate”.
Proiectul inițial, în valoare de 3 milioane de euro, va fi extins la valoarea de 50 de milioane de euro pentru toate regiunile incluse în activitate; strict pentru regiunea de Nord-Est va ajuta la dezvoltarea a 200 de companii inovative, care vor dispune de finanțări între 50.000 și 5 milioane de euro.
Astfel de proiecte derulate în regiunile cu decalaj de dezvoltare înseamna, de fapt, pași importanți către creșterea nivelului de trai al românilor din zonele respective. Îi mulțumesc pentru susținerea acordată acestui proiect Comisarului european pentru politică regională, Corina Cretu.

11 decembrie 1

Previous post

Prioritatea zero pentru noi rămâne situația cetățenilor români din Marea Britanie în perspectiva continuării negocierilor privind Brexit.

Next post

O nouă reuniune a Consiliului Afaceri Generale.