Home»Apariții în Media»Euroalesul Negrescu a lansat platforma online GandimRomania.ro

Euroalesul Negrescu a lansat platforma online GandimRomania.ro

0
Shares
Pinterest Google+

PES activists România, organizație condusă de euroalesul Victor Negrescu, a lansat prima platformă online dedicată celor care vor să se implice în schimbarea României, punând la dispoziția utilizatorilor instrumentele necesare pentru consolidarea unui dialog constructiv și propunerea de idei, inițiative, campanii sau petiții relevante pentru realitatea socio-economică și politică din țara noastră. ”În ciuda vocilor care susțin constant că societatea românească este dominată de apatie, eu sunt convins că există foarte mulți români cu idei și inițiative bune, sănătoase, constructive pentru viitorul țării noastre.

http://www.paginaeuropeana.ro/euroalesul-negrescu-a-lansat-platforma-online-gandimromania-ro/

Victor Negrescu a avut de zis :

Ne dorim să punem bazele unei comunități solide și dinamice, care să coaguleze idei și să genereze acțiuni și politici publice cât mai apropiate de cetățeni. GandimRomania este o platformă sprijinită de organizația PES activists România, cea care va oferi expertiza necesară și conexiunile pentru punerea în practică a inițiativelor.

Previous post

Victor Negrescu: „Există pericolul ca discursul rasist să devină mainstream!”

Next post

Sprijin pentru IMM-urile românești. Eurodeputatul Victor Negrescu pledează în PE pentru recuperarea mai rapidă a creanțelor