Home»Noutăți»Este timpul ca actualii guvernanți și liderii politici locali din județul Alba să își asume răspunderea

Este timpul ca actualii guvernanți și liderii politici locali din județul Alba să își asume răspunderea

0
Shares
Pinterest Google+
Focarul de COVID-19 de la Colegiul Militar din Alba Iulia este ilustrația incapacității guvernului în a gestiona adecvat redeschiderea școlilor dar și o nouă dovadă privind lipsa măsurilor luate de autoritățile locale și județene pentru sprijinirea unităților școlare din județul Alba.
În timp ce majoritatea USR-PNL din Alba se plânge prin mass-media fără să facă nimic, doar la Colegiul Militar din Alba Iulia avem, conform presei, deja peste 63 de cazuri de COVID-19, iar cifrele naționale sunt la fel de îngrijorătoare fără ca autoritățile să vină cu măsuri de prevenție.
Înainte de redeschiderea școlilor am spus că, datorită modului în care se face redeschiderea școlilor, acestea vor deveni focare în mai puțin de două săptămâni și iată că am avut, din păcate, dreptate. Cine își asumă răspunderea pentru acest dezastru? Este timpul ca actualii guvernanți și liderii politici locali din județul Alba să își asume răspunderea politică pentru acest dezastru.
Astfel, în perioada 8 – 19 februarie 2021 (până în ora 18:00) avem în țară:
– 730 de clase cu activitate suspendată
– 809 elevi confirmați
– 638 de angajați confirmați
Rămân partizanul redeschiderii școlilor, de aceea am propus un plan concret privind modul în care se poate face aceste lucru. Am propus și la nivelul județului Alba un set de măsuri prin #PactulPentruAlba. Din păcate, cei care decid nu au vrut să citească.
Previous post

Demagogia nu își are locul într-o Europă a valorilor comune și democratice!

Next post

Educația digitală nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat în România...