Home»Campanii»Discuțiile cu Margrethe Vestager, comisarul european pentru concurență, s-au axat pe aspecte legate de consolidarea dialogului cu Comisia Europeană în domeniul concurenței.

Discuțiile cu Margrethe Vestager, comisarul european pentru concurență, s-au axat pe aspecte legate de consolidarea dialogului cu Comisia Europeană în domeniul concurenței.

0
Shares
Pinterest Google+

Aplicarea normelor în materie de concurență trebuie să se facă efectiv și în mod unitar la nivelul Uniunii Europene, iar autoritățile naționale de concurență, prin acțiuni specifice și cu instrumente adecvate, pot contribui la crearea unei veritabile piețe unice. În acest spirit, mesajul nostru se va axa pe tot parcursul celor șase luni de mandat pe nevoia de convergență economică, socială și teritorială cu scopul de a crește competitivitatea Uniunii Europene.

19 iunie 2.3

#RO2019EU

Previous post

Întâlnirea cu Carlos Moedas, Comisarul European pentru Cercetare, Științe și Inovare despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

Next post

Parlamentul României este un partener esențial pentru buna reușită a Președinției noastre la Consiliul Uniunii Europene.