Home»Noutăți»Discursurile liderilor europeni la evenimentul de deschidere a Președinției României la Consiliul UE demonstrează sprijinul care există pentru România

Discursurile liderilor europeni la evenimentul de deschidere a Președinției României la Consiliul UE demonstrează sprijinul care există pentru România

0
Shares
Pinterest Google+

Discursurile liderilor europeni la evenimentul de deschidere a Președinției României la Consiliul UE demonstrează sprijinul care există pentru România și de ce parcursul nostru european reprezintă singura cale de urmat pentru țara noastră. Este timpul ca retorica anti-europeană să înceteze, este timpul să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important: parcursul european al României și cum împreună cu celelalte state membre putem să aducem bunăstare și siguranță pentru toți cetățenii europeni.

Primul eveniment organizat de Președinția României la Consiliul UE a întâmpinat și câteva dificultăți ce puteau fi evitate dar mă bucură însă faptul că ceea ce am proiectat în urmă cu aproape un an, împreună cu maestrul Mihai Constantinescu, directorul ARTEXIM, a devenit realitate și a reprezentat unul din momentele cheie.

Mai exact, mă refer aici la dorința noastră de a forma la București, pentru o seară, și sperăm și pe mai departe, Orchestra Uniunii Europene. Știu că erau puțini cei care credeau în acest concept la început, însă astăzi s-a demonstrat încă o dată că atunci când vrei să faci cu adevărat ceva remarcabil, trebuie să faci tot posibilul să devină realitate.

Succes României!

Previous post

#RO2019EU trebuie să fie despre cetățeni!

Next post

O preşedinţie de succes la Consiliul UE este una care este capabilă să genereze consens la nivel european!