Home»Apariții în Media»Deși Juncker se îngrijorează pentru România, Iohannis nu își îndeplinește atribuțiile

Deși Juncker se îngrijorează pentru România, Iohannis nu își îndeplinește atribuțiile

0
Shares
Pinterest Google+

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu reacționează la declarația președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, conform căreia criza din Grecia „afectează Bulgaria, România şi alte state”, eurodeputatul român criticând din nou lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză de neînțelegerea atribuțiilor sale oficiale.

http://www.caleaeuropeana.ro/desi-juncker-se-ingrijoreaza-pentru-romania-iohannis-nu-isi-indeplineste-atributiile-sustine-europarlamentarul-victor-negrescu/

Victor Negrescu a avut de zis :

Este inacceptabil ca președintele Comisiei Europene să ne avertizeze privind efectele crizei din Grecia asupra României, iar reprezentantul țării noastre în Consiliul European – președintele – să tacă și să nu comunice pe acest subiect cu cetățenii din România. În opinia mea, astăzi, președintele Klaus Iohannis demonstrează că nu înțelege atribuțiile sale oficiale! Nu este vorba de politică internă sau de obiective electorale, dar nu pot înțelege lipsa de transparență și de implicare din partea unui om politic care a pretins că va schimba modul de a face politică. Pentru mine, a face o altfel de politică înseamna mai mult dialog, mai puține orgolii și mai multă muncă. De aceea, reiterez nevoia de a convoca de urgență fie CSAT, fie o întâlnire cu europarlamentarii români și Guvernul României pe subiectul Grecia și a rolului țării noastre în actualul context european.

Previous post

Victor Negrescu, apel către Comisia Europeană: Protejați românii de criza din Grecia!

Next post

Comisarul european Günther Oettinger se va întâlni cu antreprenorii români din sectorul IT